Direktlänk till inlägg 23 maj 2015

Saker man blir besviken på!

Av pohoiyi - 23 maj 2015 18:00

Hej på er!Jag kommer att skriva om två saker som jag har varit riktigt besviken på. Den ena är en produkt och den andra är en e-butik. Då sätter vi igång! (Absolut ingen rangordning på nåt sätt.)Decleor Aroma White C+ Eye Cream


Den här lovar att morarbeta mörka ringar samtidigt som den ljusar upp mörka partier runt ögonen. Jag är så pass realistisk så att jag vet att det här med att kunna "bota" mörka ringar inte fungerar. Men jag förväntar mig ändå att krämen åtminstone är återfuktande och "sitter bra".


Den håller inte vad den lovar och dessutom så sitter den inte bra på ögonen heller. Jag kan inte använda den under ögonmaken för då skär sig foundation osv helt och hållet. Så jag kan bara använda den här på kvällen. Nåt konstigt som jag har lagt märke till med den här krämen är att ifall du kliar dig i ögonen så kommer krämen att bli till små smulor även efter flera timmar. Återfuktar? Nopp! Det känns som inte den sjunker in i huden riktigt och det är ju aldrig bra.


Det är synd för jag har haft en annan ögonkräm från detta märke innan och den var bättre. Den här gör ingenting och jag vet inte om det kan ha med den rinniga konsistensen att göra. En positiv grej är att jag har inte fått nån allergisk reaktion av det i alla fall. Så det är därför jag har använt den ändå. Vill ju inte slänga pengarna i sjön. :S


 


Fördelar:


Irriterar inte huden.


Nackdelar:


Håller inte det den lovar.Decleor Aroma White C+: DENISE-DISAPPROVED   E-butiken Headcare.se


 

Låt inte er luras av klockor på hemsidor som stressar er att lägga en beställning. Kolla upp e-butiker noga innan ni beställer!Jag vet inte var jag ska börja. Jag vill egentligen inte skriva nåt negativ om någon eller någons företag, men jag känner bara att jag hade velat veta som kund ifall det finns oseriösa butiker på nätet. 


Innan jag ger min dom kan jag berätta för er att jag A L D R I G haft några problem med nån butik alls på nätet sen jag började handla på där. Jag har alltid mötts av bra kundservice och har det varit nåt har det alltid lösts sig på nåt sätt. Det här är alltså första gången som jag hamnat i konflikt med en säljare och inget jag skulle vilja gå igenom igen. Jag kommer aldrig mer att handla från dem. Jag ska berätta kort om vad som hände så får ni själva avgöra ifall ni vill handla där eller inte.


Jag beställde en plattång och varför jag bestämde mig för att beställa från headcare.se då hemsidan är ny för mig är för att det fanns (finns fortfarande) en klocka där de fick det att verka som att man kommer få en snabbare leverans. Det kan ni se till höger om bildern. Jag blev påverkad av detta men gjorde ändå en snabb research på hemsidan och de var godkända av "Trygg E-handel" så jag beslöt mig för att beställa.


Jag fick en orderbekräftelse direkt efter, men dagarna gick och jag fick aldrig nåt mail om att ordern hade skickats iväg eller nåt sånt och det brukar jag alltid få från andra butiker. Jag var inte orolig alls utan tänkte att det har blivit en liten miss bara, men bestämde mig för att höra av mig till dem ändå för att kolla.


De har bara ett kontaktformulär samt en mailadress, som jag senare hittade när jag läste om retur, och vid kontaktfomruläret stod det "Svar inom 24h". Jag fick inget svar på TVÅ dagar. NU blev jag orolig. Flera dagar gick och till slut övergick oron till ilska och då började mitt detektivarbete. Då hittade jag en koppling mellan den här hemsidan och en salong uppe i Stockholm. Hittade då ett nummer. OCH BAMM! Mitt i pricken! Då hade paketet hunnit komma i slutet av samma vecka. (Så en snabbleverans för dem innebär 5 dagar från Stockholm till Växjö. Jag får snabbare leverans ibland från butiker utomlands!) Men direkt när jag öppnade paketet såg jag att det var skavanker på plattången och det ville jag inte ha på en nyköpt plattång.


Jag hörde av mig till dem och efter flera om och men gick de med på att låta mig göra en retur. "Vi kan inte göra returer på hårvårdsprodukter av hygieniska skäl" sa de till mig. "Men jag ska lämna tillbaka en plattång?", sa jag. Jag fick till slut en adress jag skulle skicka till via mail. (Detta var första gången de svarade mig på mail.) Jag skickade iväg paketet per post och fick med en SMS-avisering. Jag fick dan därpå ett SMS om att paketet hade anlänt till Stockholm och att det kunde hämtas ut. Tiden gick och jag hörde fortfarande inget från dem och jag fick en påminnelse. När jag sedan lyckades kontakta dem menade de på att de inte hade fått paketet och jag gav dem då uppgifterna för att hämta ut. En dag senare fick jag en ny faktura på att jag hade ett outlöst paket.


Vilken salig röra! Jag fick ringa dem igen och de en av säljarna menade på att hans kollega visste inte om att jag hade returnerat. (Ingen koll och ingen kommunikation hade man på detta företag.) Tills slut tog de bort fakturan och jag undrade om jag skulle få tillbaka returfrakten, som kostade 150kr. "Nej, hur ska vi kunna bedriva ett företag om vi ska skicka fram och tillbaka saker till våra klienter?" Jag blev helt paff. Vilket seriöst företag svarar på det viset?


"Det är ju kundens rätt att få reklamera utan några kostnader?! Ni bryter ju mot lagen." sa jag. "Du får säga vad du vill, du får göra vad du vill och du får gå vidare om du vill men då kan vi också ta ut en avgift på 150kr." sa säljaren. "På vad?!! Var det ett hot?!" svarade jag. Då la säljaren på. 


Exakt på samma dag hade de inte längre "Trygg E-handelsdekalen" på deras hemsida och de på "Trygg E-handel" bekräftade att företaget inte längre finns med på deras register.


Jag har aldrig varit med om nåt liknande och jag har lärt mig en läxa. Ska läsa på mer och inte inte har så bråttom nästa gång jag ska beställa nåt. I två veckor fick jag hålla på med detta företag för att de "hade mycket att göra". 150kr är en billig läxa som jag hoppas att ni ska slippa. Det som är det jobbigaste är oron och tiden det tar när det blir såhär.


Kolla på deras facebooksida, så kan ni se att det är fler än jag som har drabbats av dem. Det är en som jag har haft kontakt med som var med om en E X A K T likadan händelse, men hon vågar inte säga nåt för hon är rädd för att de ska skicka en falska fakturor till henne. Fruktansvärt.


Headcare.se: DENISE-DISAPPROVED   


Nu har jag köpt en ny plattång på Media Markt och det känns mycket bättre! :)Vid tangenterna / Denise ;)

_____________________________________________________________________________________________________

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av pohoiyi - 20 juli 2015 17:52

Hej peeps!     Min nya bloggadress: pohoiyi.blogg.se   Kika in för jag har lagt upp nytt inlägg på min Asienresa!            ...

Av pohoiyi - 6 maj 2015 18:00

Hej på er!     Är inte detta vackert?     Hur är läget?! Själv har jag supermycket just nu på jobbet, som också är anledningen till att jag inte skriver så mycket på bloggen. Det är mycket men samtidigt är det så himla roligt på jobbet s...

Av pohoiyi - 26 april 2015 16:00

Hej peeps! Detta inlägg kommer att innehålla MÅNGA bilder och några videor på mig och familjen och då vi var på pojkvännens bilrace. Läs vidare så får ni se! Fredag 10/4:   Vi åkte direkt ner till Skåne på fredagen den 10:e april eft...

Av pohoiyi - 23 april 2015 22:15


      OMG & Godnatt! :D   _____________________________________________________________________________________________________   ...

Av pohoiyi - 17 april 2015 20:00

Äntligen fredag peeps! ;) Egentligen tycker jag inte att det är så "äntligen fredag" för det blir fredag jämt. Tycker i allmänhet att tiden går väldigt fort och det har det gjort sedan jag började jobba. Kommer ihåg när man var yngre och tyckte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se